Tapahtunutta: sateet saapuivat, kattomaalari lähti lomalle ja tilalliset siirtyivät sisäpintojen kimppuun. Yläkerran kylppäri on edistynyt mukavasti. Askarreltiin jäljelle jääneistä pikkukivistä kiviboordi valkoisen seinälaatan yläpuolelle. Mutta mikä parasta: putkityöt ovat valmiit! Rouvalle tulikin kiire kiertää rautakaupoissa, ja mukaan jäi suihkusekoittaja, ammeen hana, vessanpytty ja suihkuseinä. Tassuamme on odotellut jo vuoden verran varastossa. Muut kalusteet ovat vielä hakusessa.

Näyttää epäilyttävästi siis siltä, että tilalliset joutuvat pian avaamaan samppajapullon. Se hetki koittaa silloin, kun pääsee purkamaan alakerran iljettävää (sellaiseksi se on lähes neljän vuoden aikana muuttunut) suihkukoppia. Voi olla, ettei jää yhteen pulloon.

Pieniä sisustuksellisia herkkuhetkiä. Saimme vihdoin vaihdettua alakerran vessaan peilin ja kiinnitettyä wc-paperitelineen seinään. Vielä kun saisi etsittyä käsipyyhkeelle koukun tai tangon. Keittiö täydentyi koko lailla lopulliseen ilmeeseensä. Jääkaapin viereen oli jäänyt hassu kolo ikkunan eteen. Alunperin oli ajatus siirtää saareke siihen tarvittaessa, mutta kun saarekkeella tuntui olevan mukavasti tilaa ja se löysi oman hyvän paikkansa, päätettiin tuohon tyhjiöön hommata joku muu kaluste. Lopputulos alla.