Tilallisten remontti- ja rakennusvauhti alkaa hyytyä. Taitaa alkaa muodostua normaaliksi rytmi: loka-marraskuussa vajotaan talviuneen, helmikuussa heräillään (esim. puunkaadon merkeissä), mitä enemmän valoa, sitä enemmän vauhtia ja elo-syyskuussa otetaan tiukka loppukiri.

Tintit keksivät, että meillä on villoja saatavilla, ja kutsuivat kaverinsakin Keskuspuistosta kylään. Sillä seurauksella, että autokatoksen seinistä ja laajennuksen sisäpuolelta (!) nuo epelit ovat nokkineet villoja parempaan käyttötarpeeseen. Tänä aamuna noin 50 tintin jengi nökötti pihakoivussa ja viiden ryhminä tekivät villavarkausiskuja. Yksi tinteistä oli ollut suisidaalinen - löytyi meinaan ilmeisesti tukehtuneena yhden villapaalin sisältä. Tänään olikin sitten levytyspäivä - villat piiloon itsemurhahalukkailta siivekkäiltä. Laajennusosaan olivat päässeet sisään parvekkeen & yläosan puuttuvan lattian kautta, joten sekin vedettiin umpeen.

Rouva tilallinen iloitsee puutarhan myöhäisherännäisistä kuten kukkivasta jalokärhöstä.

2010624.jpg

Autokatoksen viereistä havuryhmää kohensimme vielä kahdella pilarituijalla. Kunpa se kevät jo tulisi...! Saisi tuonkin mustan mullan vihreäksi.
2010626.jpg