Autokatosprojekti etenee. Selvennykseksi siis, että hökötys käsittää katoksen kahdelle autolle sekä varaston. Viemäreitä tai juoksevaa vettä ei tule, kun ei katsottu niitä tähän ulkorakennukseen tarpeellisiksi. Rakennuksen malli on matala harjakatto, ulkoverhoilu puuta, väri tulee olemaan vaalea - samaa sävyä mitä talokin joskus.

Jos asiaa tarkastellaan naapurien näkökulmasta, he todennäköisesti ajattelevat, että mahtavat nuo tykätä autoistaan. Mökki on siinä kunnossa missä on, mutta nämä vaan pykäävät autotallia. Sen sijaan, että vaikka maalaisivat talon.

Todellisuudessa varastoon ja katokseen on tarkoitus sijoittaa kellarissa säilössä ollutta rakennuskampetta, kuten villoja, joita ei voi säilytellä ulkona vesisateessa. Ennen tätä emme pääse rakentamaan kellaria. Ja mikä on myös erityisen mukavaa: kaikki kaivuuhommat pihallamme on nyt tehty! Ensi keväänä ei (toivottavasti...!!) enää nähdä kaivinkonerallia tällä tilalla.

Oli miten oli, projektimme takuulla näyttää ulospäin hölmöläisten puuhastelulta. Sen vision kruunaa mainiosti kehikkoon jo istutettu varaston ikkuna. Pitäähän ulos nähdä :D

1869532.jpg