Vaikka blogissa on ollut hiljaista, jotain pientä tilalla on kuitenkin väkrätty koko ajan. Enimmäkseen eristämis- ja sähköhommia, pari seinääkin on kaadettu.

Autokatoksen sähkövedot on nyt tehty ja sähköt jo kytkettykin. Valot toimii liiketunnistimella niin ei tartte pimeässä hapuilla. Seinät on villoitettu ja päällystetty kipsilevyllä (siis sisäpuolelta). Ulkovuoraus puuttuu, ootellaan joululomia... Seiniin laitettiin eristeet, jotta jos joskus haluaa lämpöisen, umpinaisen autotallin, on se tuosta aika helppo tehdä.

Sähkömies on ollut muutenkin ahkerana. Päästiin vihdoin eroon ilmasähkökaapelista, ja nyt meille tulee edelliskesänä maan alle vedettyä sähkökaapelia pitkin mökkiin sähköt. Uusi sähkökaappi laitettiin kellariin. Yksi ilta siinä meni säätäessä - oltiin ilman sähköjä, emäntä sai hyvän syyn juoda punaviiniä kynttilänvalossa.

Kellarissa on kaadettu kaksi seinää: vanha saunan seinä sekä öljysäiliön ympärillä ollut tiiliseinä saivat kyytiä. Tiilet irtosivat kokonaisina ja ovat hyväkuntoisia, joten pääsevät hyötykäyttöön.

Väliaikaista talvieristystä on laitettu myös kellarin ulko-oveen ja laajennusosan sisäpuolelle nykyisen keittiön kohdalle. Seuraavaksi onkin tiedossa putkihommia ja maalämpöpumpun asennus.

Lisää kuvia kellarikansiossa.

2110938.jpg