Viime päivät ovat menneet keittiön pintojen valmistelussa. Yksi kokonainen päivä upposi sähkövetoihin. Eilen illalla saapui odotettu kuljetus: uudet kalusteet!!! Ne tosin kärrättiin vielä kellariin.

Pintojen kanssa on ollut monta mutkaa matkassa. Uuden ja vanhan puolen väliset palkit ja epätasaisuudet mietityttivät: mitä jätetään näkyviin, mitä peitetään ja miten. Myös vanhat pinnat olivat ongelma: vanhoja tapetteja ei saanut poistettua siististi (perheessä lyhyet sytytyslangat nääs tällaisen näpräämisen suhteen), haltexit repeilivät jne. Hermo meni. Tehtiin sitten hermoja säästäen ja samalla saatiin sähkövedot piilotettua: haltexit pois ja uudet levyt tilalle. Sitten löytyi kiva juttu: sydänmuuri oli vino kuin Pisan torni... Miten pirussa siihen laitat kivitason - olisi jäänyt tason ja seinän väliin toiseen päähän 2,5 cm rako! Sitten muurissa katon rajassa oli uloke, joka tietenkin tuli 10cm siihen kohtaan, johon pitäisi kiinnittää yläkaapit. Voi kiesus. Noh, nämäkin ratkaistiin lopulta - ja jopa ihan tyylillä.

Ei ihme, että aikaa palaa. Pinna on välillä kireällä mutta jos ei muulla niin erittäin hurtilla huumorilla selviää näistäkin...

Joka tapauksessa nyt alkaa jo näyttää paremmalta. Ensimmäinen valmis pinta! Keittiön vanhan puolen katto on paneloitu! Kyllä tuli hieno! Hienoin katto mitä olen ikinä nähnyt. Ihan satavarmasti.