Mitähän sitä on taas tullut tehtyä? Ainakin yläkerran työhuoneeseen hommasin tapetin ja on osittain jo tapetoitukin. Eilen tuli laattamies, ja tahti on ollut hurja. Vaikka onhan hänellä hommaakin: koko yläkerran kylppäri, kellarin lattia ja saunaosasto. Aika monta neliötä yhteensä. Tultiin siihen tulokseen, että omilla voimilla hommaan menee ikuisuus, joten otettiin sitten asiansa osaava. Mutta onpa ollut ilo seurata, kun jälkeä syntyy ripeästi! Nimittäin on täällä nähty kaikenlaisia puuhastelijoita, jotka aloittavat homman ja kohta katoavat omille teillensä. Sitten on tehty itse, aikaa on mennyt ja huumori vähissä.

Onneksi nyt kuitenkin ollaan voiton puolella. Tuntuu, että nämä pintahommat ovat ihan lastenleikkiä verrattuna parin viime vuoden tekemisiin. Kyllä sitä pitää olla hullu, kun tällaiseen lähtee. Mutta ei kai sitä muuten lähtisikään.

Pihakin alkaa vihdoin olla mallillaan. Mukavasti ovat kaikki kasvit kotiutuneet siirtelyjen ja muuttojen jälkeen. Ulkona pintatöitä vielä on jonkin verran, pitää laittaa uusi maalikerros taloon ja sokkeli ja katto ovat maalaamatta.

Ainiin, keittiö on oikeastaan valmis. Jopa listat paikallaan! Saarekkeessa on yhä väärä kansi: siihen piti tulla puinen levy, mutta tuli sitten kiveä.

Kuvia lisäsin ainakin keittiö-, piha ja yläkerran työhuone -sivuille.